Bed & Breakfast Bali is een kleine B&B voor maximaal 2 personen, gelegen in Kelpen-Oler, in het groene hart van Limburg.

Ons voormalig tuinhuis, achter in de tuin van ons woonhuis, hebben we geheel vernieuwd en aangepast aan de huidige wensen van verblijf. De B&B en een deel van onze tuin zijn ingericht in Bali stijl. U geniet hier van rust, sfeer en ruimte. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het zwembad, terras met open haard en tuinprieel. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van fitnessruimte en sauna in de kelderruimte van onze woning.

Uw ontbijt serveren wij, indien het weer het toelaat, op een van onze terrassen in de tuin. In de avond kunt u mogelijk genieten van een heerlijk glas wijn in de buitenlounge met open haard.

Roken in de B&B en het meebrengen van huisdieren is niet toegestaan.

Extra services

Wij beschikken over een dames- en herenfiets voor de verhuur. Haal- en brengservice van en naar station Weert of Roermond is mogelijk. Haal en brengservice van en naar het Outlet Center in Roermond is ook mogelijk.

Buitenland Overnachting of Vakantie

Wij beschikken ook over een vakantieboerderij in Frankrijk en een appartement in Turkije. Ook deze zijn, na een persoonlijke kennismaking, te huur. In Frankrijk is naast huur ook B&B mogelijk als we er aanwezig zijn.

Voor meer informatie of reservering, neem contact met ons op.

Vakantiehuis in Frankrijk

Appartement in Turkije